Stanogradnja i poslovni objekti

Kompletno rukovođenje građevinskim radovima u oblasti visokogradnje Eurobild obavlja uz stručni kadar predvođen iskusnim građevinskim inžinjerima, koji uz asistiranje tehničkog osoblja predvode veliki broj zaposlenih radnika građevinske struke.
Obuka osoblja za rad sa savremenim sistemskim oplatama, skelama i ostalom opremom na prvom je mestu, što omogućava brzo i kvalitetno izvođenje radova uz maksimalnu bezbednost radnika.

Industrijski objekti

Uspešno izvodimo građevinske radove  u oblasti industrijske gradnje, bez obzira na specifične zahteve  i  na kompleksnost projekta.  Zahtevani  kvalitet i rok za završetak radova nikada se ne dovode u pitanje.

Fundiranje

Poseban sektor čija su delatnost specijalizovani radovi u građevinarstvu – duboko fundiranje, izrada AB dijafragmi (max dubina 35 m), bušenih šipova svih vrsta (max dubina 40 m) i šipova koji se izvode CFA tehnologijom (max dubina šipova 24 m).

Mostovi i mostogradnja

Kao specijalan vid gradnje, kompanija Eurobild sa ponosom može da se pohvali da je kvalitetno i u roku izvela niz složenih mostovskih konstrukcija. Ozbiljne rasponske konstrukcije, složenih poprečnih preseka, uspešno su izvedene na Koridoru 10 (istočni krak) i u sklopu severnog magistralnog prstena (LOT1) prilaznog dela mosta preko Ade u Beogradu. Brojne reference od strane inostarnih investitora su najbolji pokazatelj za kvalitet izvedenih mostova. Posebno važna činjenica za buduće investitore i izvođače radova na polju mostogradnje jeste da su svi realizovani projekti ostvareni pomoću sopstvene radne snage, mehanizacije i specijalizovane opreme.